Met de komst van de nieuwe GDPR wetgeving van 25-05-2018 doen wij er alles aan om deze wetgeving zo strik mogelijk na te leven en onze klanten hiervan in te lichten.

Personengevens

Personengevens van onze klanten worden enkel bewaard op onze contracten en facturen voor onze boekhouding en dit voor de wettelijke voorziene periode. Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derden en worden nooit gebruikt voor andere doeleinden.

Beeldmateriaal

Het beeldmateriaal op de website fokusmedia.be is gemaakt in uitvoering van een overeenkomst met de klant of organisator van een event. Onze publicaties zijn een steeds een mening van vrijheidsuiting. De publicaties op de website fokusmedia.be en onze sociale media worden niet doorverkocht en dienen enkel als referentie van onze mogelijkheden naar toekomstige klanten. Zonder toestemming van de betrokken partijen wordt er verder met het beeldmateriaal niets gedaan.

Indien u wenst dat een gepubliceerde foto waar u op staat op onze website en/of onze sociale media wordt verwijderd, kan dit op eenvoudige vraag via mail naar info@fokusmedia.be.

FOKUS media kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor verdere publicaties van foto’s enz door onze klanten en andere personen.

Onze mediakanalen zijn:

www.fokusmedia.be

www.facebook.com/fokusmedia.be

www.instagram.com/fokusmedia.be

 

Met de komst van de nieuwe wetgeving zijn we genoodzaakt om af te stappen van mondelinge afspraken en kunnen overeenkomsten in de toekomst enkel nog schriftelijk gebeuren. Klanten die samenwerken met FOKUS media geven toestemming dat het beeldmateriaal gebruikt mag worden zoals hierboven omschreven tenzij anders vermeld op de schriftelijke overeenkomst.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial