Sarah O. – Oostvleteren

Wat een ervaring, wat een zalig moment en dit al van bij de aankomst. 2 vriendelijke gezichten die klaar staan met een glaasje bubbels en een vriendelijk woord.

De zenuwen gierden door mijn lichaam, maar je word onmiddellijk op je gemak gesteld.

Ook tijdens de shoot word je super goed begeleid en is er ook tijd voor eigen inbreng. Er word niks overhaast en je voelt je gauw op je gemak.

Mijn zelfvertrouwen kreeg een enorme boost, mijn vrouwelijkheid werd in de picture gezet….

Een ervaring en heel wat mooie foto’s rijker. Een dikke dikke merci!!!!  TOP TEAM

grts sarah 


Lindsey D. – Ledegem

Toen ik de kans kreeg om een boudoir fotoshoot te doen bij Fokus media heb ik geen seconde getwijfeld.

Ik deed vroeger nog fotoshoots bij James en deze waren ook altijd top, mooie foto’s, leuke sfeer, een goede en betrouwbare fotograaf.

Tijdens de boudoir shoot word je ook bijgestaan door de vrouw van James, een heel aangename dame die je helpt bij de verschillende poses.  Heel leuk want zo heb je zelf ook meer inspiratie om er geslaagde foto’s van te maken.

Ik raad een boudoir shoot bij Fokus media dus zeker aan.  Je zelfvertrouwen krijgt een boost en je hebt mooie stijlvolle foto’s met net dat tikkeltje meer. Top!!!

Groetjes Lindsey 


Christa C. – Kluisbergen

Bij aankomst meteen zeer hartelijk ontvangen met een leuk gesprekje en een glaasje bubbels waardoor de spanning reeds wegvalt.

James en zijn echtgenote stellen je ogenblikkelijk op je gemak, je wordt professioneel begeleid en de shoot verloopt zeer ontspannen.  Van een onwennig gevoel of geen pose weten vinden is geen sprake. Nathalie gidst je doorheen de shoot door met haar suggesties en het voortonen van de poses. Er wordt  zeker ook rekening gehouden met je verlangens. 

Tussendoor kleine sneak peaks waardoor gaandeweg je zelfvertrouwen groeit en voor je het weet is deze aangename shoot voorbij!

De foto’s zijn prachtig, artistiek en sensueel. 

Zo dankbaar dit te mogen ervaren. Trots op mezelf en om te zien hoe het sensuele in mezelf naar boven werd gehaald mede dankzij deze twee vakmensen.  

Dikke MERCI!!!

Ik raad dit elke vrouw aan!

Niet twijfelen… gewoon DOEN!!!


Daphne V. – Evergem

Wat een ervaring.

Vanaf de eerste moment dat je binnen komt ,verdwijnen de zenuwen als sneeuw voor de zon door het fantastische onthaal dat je krijgt , de nodige uitleg en de super ondersteunde hulp voor de poses…

De tussentijdse sneek peak op de foto’s geven je zelfvertrouwen meer dan genoeg een boost om door te gaan…

Als je nog twijfelt of dit echt iets voor je zou zijn …1 goede raad gewoon doen en je zal er zeker geen spijt van hebben …

Veel liefs daphne 


Inge S. – Brakel

Wauw,

Wat een ervaring!

Vandaag een boudoir shoot gedaan en OMG!

Foto’s heb ik nog niet gezien maar wat een profesionalisme. En toch heel warm onthaald, fijne babbel, me rustig laten in het moment komen om dan keihard te knallen. Ik ben ervan overtuigd dat de foto’s voor zich zullen spreken. FOKUS media… je mag me nog verwachten. Bedankt voor het unieke moment. En ik kijk spannend uit naar de foto’s! ☺️☺️

Groetjes Inge


Hilde De Moor

De boudoir fotoshoot bij Fokusmedia zou ik iedere vrouw aanraden. De ontvangst was heel hartelijk en warm en ik heb me op geen moment ongemakkelijk gevoeld bij Nathalie en James. Ze werken heel professioneel, geven veel uitleg over de poses die gaan komen en wat er van je verwacht wordt.

Een echte aanrader!

Groetjes

Hilde


-> Portfolio