Wist je dat de kracht van beeldmateriaal vaak onderschat wordt? Bij FOKUS media begrijpen we hoe essentieel professionele foto- en videografie is voor zowel de uitstraling van je werknemers als voor het imago van je bedrijf. Daarom bieden we hoogwaardige bedrijfsfotografie aan die de professionaliteit en authenticiteit van jouw team en bedrijf perfect vastlegt.

Onze mobiele studio is een veelzijdige en professionele oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige portretten van hun medewerkers. Of het nu gaat om een teamfoto, individuele portretten voor een website of LinkedIn-profielen, onze studio biedt de perfecte setting om de essentie van het bedrijf vast te leggen.

 

 

 

 

 

 

 

 

De voordelen van onze mobiele studio zijn talrijk. Ten eerste bieden we gemak en flexibiliteit door naar de locatie van het bedrijf te komen, waardoor tijd en moeite worden bespaard voor zowel de medewerkers als het management. Ten tweede garanderen we professionele resultaten met onze hoogwaardige apparatuur en ervaren fotograaf. En ten slotte bieden we creatieve vrijheid met chromakey, waardoor elk portret uniek en op maat gemaakt kan worden