Voorbereiding

Misschien iets waar je niet direct aan denkt, maar foto’s van tijdens de voorbereiding zorgen voor een belangrijk moment in jullie trouwalbum. We maken foto’s van make-up, haar, dichtknopen bruidsjurk, detailopnames van de ringen, schoenen, bruidsjurk, … . We focussen niet alleen op de bruid, indien mogelijk maken we ook foto’s van het klaarmaken van de bruidegom.  

Wettelijk huwelijk

Na de voorbereiding vertrekken we in de meeste gevallen naar het stadhuis/gemeentehuis. Daar maken we foto’s van de aankomst, de ceremonie en het klinken van een glas (indien van toepassing). Daar hebben we ook nog kort de mogelijkheid om een paar familiefoto’s te maken. 

Kerkelijk huwelijk of andere dienst

Tijdens de ceremonie hebben we niet alleen aandacht voor het bruidskoppel, maar worden ook alle sprekers en aanwezigen in beeld gebracht. We missen geen enkel moment!

Fotoshoot

Tijd voor een stressmomentje, of zo denken vele koppels toch… de fotoshoot! We voorzien daarvoor meestal anderhalf uur. We gaan hier rustig doorheen en begeleiden jullie tijdens de shoot. Tijdens de fotoshoot staan jullie als bruidskoppel centraal, familiefoto’s doen we wel op andere momenten. Dit is dus jullie moment om te schitteren! 

Receptie en avondfeest

En dan eindelijk, de apotheose van jullie dag… het feest!  We fotograferen vanaf de receptie tot (meestal) 1 uur na de openingsdans.   

Voor wie in 2024 in het huwelijksbootje stapt, we hebben nog een paar plaatsjes in onze agenda! Wacht niet te lang om uw mooiste dag vast te leggen bij ons, je zou zomaar net te laat kunnen zijn. Tarieven 2024