Verwen jezelf met een boudoir fotoshoot of verras je geliefde met mooie, sexy boudoir foto’s van jezelf.

Boudoir foto’s zijn meer dan foto’s met je mooiste lingerie aan. Ze brengen hulde aan jij: jij op je mooist en op en top vrouwelijk! De ideale maten bestaan niet bij ons! Boudoir fotografie benadrukt net je mooiste kanten en geeft je zelfvertrouwen een boost!

Wat is nu eigenlijk een boudoir shoot?

Spannend, sexy en sensueel. Voorzie je dus zeker van uw mooiste lingerie.

Is boudoir wel iets voor mij? 

Met de juiste belichting en poses zet ik jouw sterke punten in de verf.
Reken op een ontspannen en aangename fotoshoot. Onze vrouwelijke assistente begeleid je door je poses, zodat jij je helemaal op je gemak voelt. Je zal zien dat boudoir fotografie je zelfvertrouwen een enorme boost geeft!

Zijn mijn foto’s dan overal op het www te zien?

Privacy is belangrijk bij FOKUS media! Voor alle foto’s die we publiceren op onze website hebben we toestemming van onze klanten. Wil jij dit niet, geen probleem! Geef je toestemming om bepaalde beelden wel te gebruiken dan plaatsen we ze met plezier op onze site. Door uw toestemming te geven om (bepaalde) beelden te plaatsen op onze website helpt u wel andere vrouwen overtuigen om ook voor een boudoir shoot te kiezen. 

Is een mannelijke boudoir fotograaf wel iets voor mij?

Ja! Onze boudoir shoots worden steeds bijgestaan door mijn vrouwelijke assistente en echtgenote Nathalie. Ikzelf ben vooral gefocust op de belichting, poses, emotie… kortom om de beste versie van uzelf neer te zetten!

Ik ben overtuigd, wat nu?

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op voor meer info. 

-> onze werkwijze