Verwen jezelf met een boudoir fotoshoot of verras je geliefde met mooie, sexy boudoir foto’s van jezelf.

Boudoir foto’s zijn meer dan foto’s met je mooiste lingerie aan. Ze brengen hulde aan jij: jij op je mooist en op en top vrouwelijk! De ideale maten bestaan niet bij ons! Boudoir fotografie benadrukt net je mooiste kanten en geeft je zelfvertrouwen een boost!

Wat is nu eigenlijk een boudoir shoot?

Spannend, sexy en sensueel. Voorzie je dus zeker van uw mooiste lingerie.

enkele tips:

  • Draag op de dag van de boudoir shoot geen knellende kleding of lingerie. Dit voorkomt dat er striemen in je huid komen te staan wat niet mooi overkomt op de foto’s.
  • Neem een badjas mee, zodat je die tijdens het moment van bv haarstyling of make-up kunt dragen en jij jezelf niet totally naked voelt.
  • Is het een cadeau voor je lief? Neem dan in ieder geval zijn of haar lievelingssetje mee. Een overhemd van hem, zijn lievelingsstropdas of haar oversized sweater kan ook heel sexy staan;
  • Zeker niet vergeten: lingerie, kousen, panty’s, jarretels, kimono, negligé, corset, hakken, fijne slippertjes en accessoires, zoals kettingen, oorbellen, …

Locatie van de shoot

De shoot zelf gaat door in uw thuisomgeving of in onze fotostudio. Onze fotostudio is gelegen in Kortrijk.
Een shoot op een andere locatie zoals bv. een hotel kan ook (eventuele boekingskosten zijn niet incl).

Is boudoir wel iets voor mij? 

Met de juiste belichting en poses zet ik jouw sterke punten in de verf.
Reken op een ontspannen en aangename fotoshoot. Onze vrouwelijke assistente begeleid je door je poses, zodat jij je helemaal op je gemak voelt. Je zal zien dat boudoir fotografie je zelfvertrouwen een enorme boost geeft!

Zijn mijn foto’s dan overal op het www te zien?

Privacy is belangrijk bij FOKUS media! Voor alle foto’s die we publiceren op onze website hebben we toestemming van onze klanten. Wil jij dit niet, geen probleem! Geef je toestemming om bepaalde beelden wel te gebruiken dan plaatsen we ze met plezier op onze site. Door uw toestemming te geven om (bepaalde) beelden te plaatsen op onze website helpt u wel andere vrouwen overtuigen om ook voor een boudoir shoot te kiezen. 

Is een mannelijke boudoir fotograaf wel iets voor mij?

Ja! Onze boudoir shoots worden steeds bijgestaan door mijn vrouwelijke assistente en echtgenote Nathalie. Ikzelf ben vooral gefocust op de belichting, poses, emotie… kortom om de beste versie van uzelf neer te zetten!

Ik ben overtuigd, wat nu?

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op voor meer info.