Let’s meet

Je kan op verschillende manieren kennismaken met ons. Via mail, per telefoon of videogesprek maar het is ook mogelijk om af te spreken voor een persoonlijk gesprek. We luisteren graag naar je wensen. Deze afspraak is geheel vrijblijvend, aarzel dus niet om contact op te nemen.

Tijdens dit gesprek overlopen we wat jouw wensen zijn en hoe een fotoshoot zal verlopen. Dit is ook het moment om al je mogelijke vragen te stellen die je nog hebt. 

It’s a date!

Zodra jij hebt besloten om bij ons een shoot te gaan doen zullen wij samen een datum en locatie uitzoeken. Foto’s kunnen gemaakt worden in onze eigen studio, jouw eigen vertrouwde omgeving of op locatie


Het contract

Nadat er een datum is geprikt volgt het papierwerk, we maken een contract op met wat we overeen zijn gekomen die door beide partijen getekend moet worden. Na het ondertekenen betaal je een voorschot, de factuur voor het resterende bedrag ontvang je na de shoot. 

Nog even… we zijn er bijna!

Nu begint het leuke gedeelte, je ontvangt via mail een bevestiging van de shoot en dus kan de voorbereiding beginnen. Zit je zelf vol inspiratie en heb je voorbeelden van wat  jij mooi vindt? Super.. laat ons die zeker zien, we houden hier rekening mee tijdens de shoot.

Eindelijk, tijd om te shooten!

Vandaag draait het allemaal om jou, jij bent de ster! Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je op je gemak voelt.

Je foto reveal

Na je shoot, reken op zo’n twee weken, spreken we nog eens af want je foto’s zijn klaar! 

Je krijgt een selectie van je beste foto’s te zien, waaruit je jouw vijf favorieten kan kiezen. Deze zullen reeds allemaal al professioneel bewerkt zijn.

Breng gerust je partner mee om je te helpen bij deze moeilijke keuzes.

Je foto’s ontvang je nadat we de betaling hebben ontvangen. Indien je voor een geprint product kiest zal je deze enkele weken later ontvangen.

-> Klantenervaringen