Let’s meet…

Je kan op verschillende manieren kennismaken met ons. Via mail, per telefoon maar het is ook mogelijk om af te spreken voor een persoonlijk gesprek. We luisteren graag naar je wensen.

It’s a date!

Zodra jij hebt besloten om bij ons een shoot te gaan doen zullen wij samen een datum en locatie uitzoeken.

Het contract

Nadat er een datum is geprikt volgt het papierwerk, we maken een contract op met wat we overeen zijn gekomen die door beide partijen getekend moet worden. Na het ondertekenen betaal je een voorschot, de factuur voor het resterende bedrag ontvang je na de shoot en dien je te betalen binnen de twee weken. 

Nog even… we zijn er bijna!

Nu begint het leuke gedeelte, je ontvangt via mail een bevestiging van de shoot en dus kan de voorbereiding beginnen. Indien gewenst kan je ook wat voorbeeldfoto’s sturen van stijlen die jij mooi vind, wij kunnen hier dan rekening mee houden tijdens de shoot.

Eindelijk, tijd om te shooten!

Vandaag draait het allemaal om jou, jij bent de ster! En wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat jij je op je gemak voelt.

Nagenieten

Je sessie zit er op! Binnen twee weken krijg je van ons een downloadlink naar uw foto’s en dan rest u nog één ding… nagenieten!