Beste inwoners van Zwevegem,

Met de verkiezingen van 2024 in het vooruitzicht is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van de politieke situatie in onze gemeente. Daarom willen we als content creator graag een reportage maken over de politiek in Zwevegem. Hoe tevreden (of ontevreden) ben jij als inwoner van Zwevegem met de huidige politieke samenstelling? Heb jij een leuk weetje of straf verhaal? Wat is er momenteel goed, wat kan er in de toekomst beter? Veel vragen waarop we een antwoord zoeken. Daarom zijn wij op zoek naar geëngageerde inwoners en lokale politici die ons meer kunnen vertellen over de Zwevegemse politiek en wat er op het spel staat bij de komende verkiezingen. Er is geen plaats voor censuur maar we houden het wel netjes!

Als jij graag jouw visie wilt delen of als je ons meer kunt vertellen over de politieke ontwikkelingen in Zwevegem, neem dan zeker contact met ons op. Wij willen graag alle stemmen horen en zo een zo volledig mogelijk beeld schetsen van de politieke situatie in onze gemeente. De opnames starten vanaf januari 2024.

We publiceren de reportage via al onze sociale media kanalen (Website, Facebook, Instagram, YouTube, …).

Laat ons weten waarom we u moeten meenemen in de reportage. Contact opnemen kan via dit formulier of via oproep@fokusmedia.be.

Samengevat:

– Wil je meewerken aan onze reportage, geef ons dan een schreeuw! Dit kan via deze pagina of via email.

– Er is geen plaats voor censuur maar we houden het wel netjes.

– We publiceren de reportage een drietal weken voor de verkiezing zelf.

De reportage komt er enkel als er voldoende input is.